De Dutch BI & Data Science Award | Onafhankelijke BI advies
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Objectief onderzoek

De Dutch Business Intelligence & Data Science Award is een initiatief van het onderzoeks- en adviesbureau Passionned Group. Zij voert objectief onderzoek uit naar Data Science, BI, datagedreven werken en de intelligente organisatie, adviseert daarover en voert resultaatgericht projecten uit. Onze kernwaarden zijn: professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar. Onze missie Organisaties slimmer laten werken* jagen we elke dag met passie en niet aflatende inspanning na.

Visie op organisaties

In onze visie is de intelligentie van een organisatie niet simpelweg een optelsom van de intelligentie van medewerkers. De uitdaging ligt erin juist de organisatie zelf intelligenter te maken en slimmer te laten werken, door het creëren van een beter samenwerkend collectief denk– en doevermogen.

Slimmer werken: Hoe doe je dat?

Enkele ondernemingsfeiten

Wil je ook een slimmere organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met de dutch bi & data science award (onafhankelijke bi advies) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director & auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST