Deadline van de 6e editie van de Dutch BI Award | Laatste kans

Deadline inschrijving BI Award 2010 nadert!

Geschreven door

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Deadline inschrijving BI Award 2010 nadert!Dit jaar vindt alweer de 6e editie plaats van de BI Awards. Tijdens het BI Symposium op 4 en 5 oktober zal de award worden uitgereikt aan de ‘Slimste organisatie van Nederland’. Het Diakonessenhuis mocht vorig jaar de prijs in ontvangst nemen. De deadline voor de inschrijvingen 2010 komt in zicht, maar ook uw organisatie heeft nog de mogelijkheid om mee te dingen voor de felbegeerde award en titel.

Wilt u ook meedoen? Schrijf u dan nog in vóór 4 juni!

Editie 2010

Organisaties als Ahold, KPN, Ministerie van Sociale Zaken, UWV en het Diakonessenhuis hebben eerdere jaren de Award al in ontvangst mogen nemen. Ook dit jaar is de vakkundige jury weer op zoek naar de “Slimste organisatie van Nederland”.

‘Slimste organisatie van Nederland’

De omgang met informatie staat centraal in het bepalen of een organisatie als slim is te kenmerken of niet. Voorgaande jaren hebben de winnaars zich onderscheiden van andere organisaties door hun prestaties op drie verschillende gebieden; te weten “Organisatie, gedrag & cultuur”, “Informatiehuishouding” en “Het systeem”.

De prestaties worden gemeten door een vakkundige jury, bestaande uit experts uit de business. Aan de hand van een aantal indicatoren, vastgesteld op basis van een grootschalig onderzoek naar BI en performance management onder 389 organisaties (het Nationaal Onderzoek BI), wordt de uiteindelijke winnaar bepaald.

Schrijf je nu in!

Bent u of kent u de organisatie die de Award en titel “Slimste organisatie van Nederland” wel zouden verdienen? Schrijf u dan vandaag nog in of draag anderen aan voor nominatie. De deadline voor inschrijvingen is 4 juni 2010.

Reageer op dit artikel van Daan van Beek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met deadline van de 6e editie van de dutch bi award (laatste kans) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director & auteur van 'De intelligente organisatie' (6e druk)

neem contact met mij op

Fact sheet

Aantal organisaties geholpen
19
Aantal trainingen & workshops
20
Aantal deelnemers opgeleid
21
Gemiddelde klantervaring
8,9
Aantal consultants & docenten
22
Aantal kantoren
3
Aantal jaren actief
14