Dutch BI & Data Science Award™

Fantastische prijzen

Business Partner
Door: Daan van Beek MSc
Business Partner
De prijzen van de Dutch BI & Data Science Award

Een prachtige bronzen uil

De afgelopen jaren bestond de eerste prijs uit een prachtige, door de kunstenaar Bert Denneman uniek vormgegeven bronzen uil van 25 cm hoog, een vogel die symbool staat voor dynamiek, wijsheid en intelligente actie.

Naar een eigentijds design

Vanaf 2009 is deze uil in 3D ingescand en geholograveerd in glas. Zo wordt een natuurlijk eigentijds design verkregen met oorspronkelijke elementen.

Vanaf 2009 is deze uil in 3D ingescand en geholograveerd in glas.

Dutch BI & Data Science Award

De winnaar van de hierboven afgebeelde Dutch BI & Data Science Award wordt uitgeroepen tot de ‘Slimste organisatie van Nederland’.

Boek over Business Analytics & Data Science

Onder de deelnemers verloten wij een exemplaar van de nieuwste druk van het managementboek ‘De intelligente, datagedreven organisatie: het handboek voor Artificial Intelligence, BI en data science’. In dit boek leggen we het principe van intelligente organisaties uit vanuit het perspectief van de bedrijfsvoering en technologie.

Benchmark met andere organisaties

Je krijgt automatisch een terugkoppeling hoe slim jouw organisatie is. En je ontvangt kosteloos het onderzoeksrapport ‘De 7 grootste valkuilen in Business Intelligence’ waarin de resultaten van het Nationaal Business Intelligence Survey worden gepresenteerd.

Start de IQ-test voor organisaties

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Business Partner

DAAN VAN BEEK MSc

Business Partner

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen ___
Trainingen & workshops ___
Deelnemers opgeleid ___
Beoordeling klanten 9,6
Consultants & docenten ___
Kantoren 3
Jaar ervaring 18