Inschrijving voor de BI Awards vandaag gesloten | 35 deelnames

35 organisaties dingen mee naar Dutch BI & Data Science Award 2006

Geschreven door

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Inschrijving voor de Dutch BI & Data Science Award gesloten

Vijfendertig organisaties dingen mee naar de Dutch BI & Data Science Award 2006. Hieronder bevinden zich een museum, een woningcorporatie, een Vlaamse fabrikant van vers bereide gerechten, twee ministeries, een zorgverzekeraar, een regionaal opleidingscentrum, drie financiële instellingen, een landelijke detailhandelsonderneming, een onderwijsgroep, een supermarktketen, twee middelgrote gemeenten, drie ziekenhuizen en een landelijke zorginstelling.Op 15 februari a.s. vergadert de jury in hotel Karel V in Utrecht om de organisaties te beoordelen en de nominaties vast te stellen.

107 organisaties namen deel

Ruim honderd zeven organisaties namen tot nu toe deel aan het Nationaal Onderzoek BI. De verwachting is dat er totaal honderdvijftig organisaties meedoen. De definitieve resultaten van dit onderzoek worden gepresenteerd op het BI Congres & Expo van dinsdag 13 maart 2007. Meedoen aan het onderzoek is mogelijk tot 28 februari 2007.

Reageer op dit artikel van Daan van Beek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met inschrijving voor de bi awards vandaag gesloten (35 deelnames) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director & auteur van 'De intelligente organisatie' (6e druk)

neem contact met mij op

Fact sheet

Aantal organisaties geholpen
52
Aantal trainingen & workshops
53
Aantal deelnemers opgeleid
54
Gemiddelde klantervaring
8,9
Aantal consultants & docenten
55
Aantal kantoren
3
Aantal jaren actief
14