Dutch BI & Data Science Award™

Reviews over Dutch BI & Data Science Award 2023

Ralf de Haan | Pon | 25 februari 2023

Het winnen van de Dutch BI & Data Science Award is niet alleen een bekroning op het werk voor alle teams die erbij betrokken zijn, maar zorgt ook voor een extra enthousiaste lading binnen de organisatie. Data & Analytics leeft al enorm maar door deze award en de communicatie die we er intern aan hebben gegeven merken we dat veel Pon bedrijven mee willen rijden op deze snelle trein. Daarnaast is het hele proces goed geregeld, zit er een deskundige jury en heeft het een mooi bereik. Het voorbereiden op de pitches en het horen van andere verhalen maakt je ook weer positief kritisch op je eigen ontwikkelingen, progressie en vooral ook uitdagingen. Kortom, goede ervaring met een mooi resultaat.

neem contact met ons op
Michiel Valk | CIO | KPN Mobiel | 19 januari 2023

Het winnen van de Dutch BI & Data Science Award was voor ons een mooie bekroning op ons werk voor het Customer Lifecycle Management programma van KPN Mobiel. We hebben daarnaast goede feedback gekregen waarmee we diverse punten in onze aanpak hebben aangescherpt.

neem contact met ons op
William Mimpen | Ricoh Nederland | 19 januari 2023

Binnen Ricoh Nederland zijn we al geruime tijd bezig om met behulp van Business Intelligence de juiste manier te vinden om onze strategie te realiseren, processen te optimaliseren en onze prestaties te verbeteren. Als bedrijf zochten we een manier om onze stappen op dit gebied te toetsen en daar waar nodig bij te stellen. Dat was voor ons de aanleiding om mee te doen aan de Dutch BI & Data Science Award. De feedback die we ontvingen dwong ons om kritisch te kijken hoe we BI ingevoerd hadden. Maar belangrijker, de feedback was voorzien van goede en bruikbare adviezen, waardoor we snel verbeterslagen konden maken. Dat dit uiteindelijk leidde tot nominatie en een eerste prijs, gaf een extra stimulans.

Om BI, zoals ingevoerd bij Ricoh NL, te mogen verdedigen voor zowel een vak- als publieksjury, zet je extra op scherp. En ondanks het meedoen aan de BI Awards, zijn we nog steeds niet klaar en gaan we met veel energie verder met het verbeteren van onze prestaties.

neem contact met ons op
Erwin van Dongen | Manager BI | CZ Zorgverzekeraar | 19 januari 2023

Deelname aan de BI & Data Science Award heeft een goed beeld gegeven hoe het er binnen CZ op het gebied van BI voor staat. Hieruit bleek dat we zeker op de goede weg zijn, maar het bood ook een aantal interessante aanknopingspunten voor verdere verbeteringen. Met name het sturen op resultaten en elkaar hierop aanspreken en meer gebruikmaken van externe informatiebronnen krijgen nu extra aandacht. Door hier actief mee aan de slag te gaan, kunnen we mogelijk onze 2e plaats in 2006 omzetten in een 1e plek in de nabije toekomst.

neem contact met ons op
Emiel van Bockel | Centraal Boekhuis | 19 januari 2023

Het winnen van de Dutch BI & Data Science Award Publieksprijs zie ik als een hele mooie bekroning op het werk dat we samen, collega’s en klanten, hebben gerealiseerd. Met als bijzondere spin-off dat er zowel binnen als buiten Centraal Boekhuis veel belangstelling is ontstaan voor de wijze waarop wij het succes hebben weten te realiseren. Dat is goed voor Centraal Boekhuis en het bevestigt dat we op de goede weg zitten. Door het winnen van de publieksprijs is Business Intelligence nog prominenter op de kaart gezet. Dit stimuleert de verdere uitbouw, vormgeving en professionalisering van Business Intelligence, zowel binnen de organisatie als voor de klanten van Centraal Boekhuis. Daarom delen we samen in het succes.

neem contact met ons op
Egbert Dijkstra | Deltiq | voormalig director BI Ahold | 2 januari 2023

Het voordeel van deelname is dat je je eigen werk door deskundigen van buiten kritisch kunt laten beoordelen. Een jury van vakbroeders stelt met kennis van zaken de vragen waar je binnen je eigen organisatie vaak niet aan denkt. Dat is iets waar je veel van kunt leren.


neem contact met ons op

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Business Partner

DAAN VAN BEEK MSc

Business Partner

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
9,7
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
18