Samenwerken met ICT Media | CIO day | CFO day | Groots spektakel

Samenwerking BI Award en ICT Media

Geschreven door

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Samenwerken met CIO en CFO day

Wij zijn verheugd u te kunnen informeren over de recent tot stand gekomen samenwerking tussen de BI Award en ICT Media, zusterbedrijf van Alex van Groningen. Beide bedrijven zijn bekend van onder meer de CIO day, CFO day, het onafhankelijke CIO magazine en de dinnershows. ICT media zal de uitreiking dit (na)jaar hosten op één van haar evenementen.

Groots spektakel

ICT Media biedt een platform en netwerk dat uitstekend past bij de BI Award. Met ICT Media als partner belooft de BI Award dit jaar een extra groots spektakel te worden. Over de verdere details van de samenwerking en de datum waarop de uitreiking plaatsvindt wordt u binnenkort nader geïnformeerd.

Kans maken op de BI Award

Organisaties kunnen zich nog steeds inschrijven en meedingen naar de felbegeerde prijs. Meent u een slimme organisatie te zijn of kent u organisaties in uw omgeving die de Award en titel ‘Slimste organisatie van Nederland’ wel zouden verdienen? Draag dan vandaag nog uw nominatie aan.

Reageer op dit artikel van Daan van Beek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met samenwerken met ict media (cio day) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director & auteur van 'De intelligente organisatie' (6e druk)

neem contact met mij op

Fact sheet

Aantal organisaties geholpen
39
Aantal trainingen & workshops
40
Aantal deelnemers opgeleid
41
Gemiddelde klantervaring
8,9
Aantal consultants & docenten
42
Aantal kantoren
3
Aantal jaren actief
14