Uitmuntende prestaties en beloning voor slimme organisaties

Slimme organisaties worden beloond!

Geschreven door

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Uitmuntende prestaties

Ook in 2011 zal de “Slimste organisatie van Nederland” worden beloond voor haar uitmuntende prestaties. Bedrijven die echt slim zijn dingen mee naar Business Intelligence Award. De slimste organisatie van Nederland zal op 14 februari 2012 de felbegeerde Award in ontvangst mogen nemen.

Een intelligente organisatie

“Een intelligente, slimme organisatie onderkent de waarde van informatie en weet door er slim gebruik van te maken zich te onderscheiden van de concurrentie. ‘Informatie’ wordt gemanaged en georganiseerd. De verantwoordelijkheid wordt niet overgelaten aan de IT-afdeling – een business-driven aanpak staat voorop. Het competitief gebruik van data in alle lagen van de organisatie wordt expliciet geëntameerd en ondersteund.” aldus Egbert Dijkstra, jurylid en winnaar van de BI Award 2008.

Werkt u bij een slimme organisatie?

Dit kunt u te weten komen door de IQ test voor organisaties te doen. Meet in hoeverre uw organisatie gekenschetst kan worden als een slimme organisatie en kom tevens te weten hoe u staat ten opzichte van uw concurrenten en branchegenoten. U krijgt direct online én geheel kosteloos gerichte feedback op uw (BI) organisatie.

De IQ test voor organisaties - National BI Survey 1.2

Inschrijven

Weet u zeker dat  u bij de slimste organisatie van Nederland werkt? Dan kunt u zich natuurlijk ook direct inschrijven voor de verkiezing ‘Slimste organisatie van Nederland’. Inschrijvingen worden tot en met 31 december 2011 geaccepteerd. Klik hier om uw organisatie direct in te schrijven.

Reageer op dit artikel van Daan van Beek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met uitmuntende prestaties en beloning voor slimme organisaties of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director & auteur van 'De intelligente organisatie' (6e druk)

neem contact met mij op

Fact sheet

Aantal organisaties geholpen
46
Aantal trainingen & workshops
47
Aantal deelnemers opgeleid
48
Gemiddelde klantervaring
8,9
Aantal consultants & docenten
49
Aantal kantoren
3
Aantal jaren actief
14