Analytics voor iedereen | Data & intelligentie | MicroStrategy
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Gegevens omzetten in echte intelligentie

Hugh Owen, SVP Product Marketing bij MicroStrategy, deelt in deze video zijn visie en laat zien hoe organisaties gegevens kunnen omzetten in echte intelligentie. Tevens krijgen ze antwoorden op hun moeilijkste analytics-vragen.

Analytics voor iedereen

De visie ‘Analytics voor iedereen’ stelt daadwerkelijk elke medewerker in staat om bruikbare informatie te verzamelen. Hierdoor zet jouw organisatie het volle potentieel van mensen en investeringen optimaal in. Het MicroStrategy BI & Analytics platform levert krachtige toepassingen die voldoen aan de behoeften van zowel eindgebruikers als IT.

Meer informatie?

Voor meer informatie bezoek onze website of neem contact met op Meta Zuiddam-Hoeboer.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met analytics voor iedereen (data & intelligentie) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director & auteur van 'De intelligente organisatie' (6e druk)

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
2674
Trainingen & workshops
2675
Deelnemers opgeleid
2676
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
2677
Kantoren
3
Jaar ervaring
14