Slimmer dan het Diakonessenhuis? | Schrijf u in voor de BI Award

Wie wordt de Slimste organisatie van 2010?

Geschreven door

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

De BI Awards, editie 2010De BI Awards zullen in 2010 alweer voor de zesde keer worden uitgereikt. Organisaties als Ahold, KPN, Sociale Zaken, UWV en het Diakonessenhuis hebben de Award zich al mogen toe eigenen. Het startsein voor 2010  is in februari door de jury gegeven, organisaties kunnen zich tot 7 mei a.s. inschrijven om mee te dingen voor de titel “Slimste organisatie van Nederland 2010”. Doet u ook mee?

Slim?

De omgang met informatie staat centraal in het bepalen of een organisatie als slim is te kenmerken of niet. Voorgaande jaren hebben de winnaars zich onderscheiden van andere organisaties door hun prestaties op drie verschillende gebieden; te weten “Organisatie, gedrag & cultuur”, “Informatiehuishouding” en “Het systeem”.

Klik hier om de indicatoren te vinden waarop de drie gebieden worden gemeten. Deze indicatoren zijn vastgesteld op basis van een grootschalig onderzoek naar BI en performance management onder 389 organisaties: het Nationaal Onderzoek BI. Om bij te dragen aan de resultaten van dit onderzoek kunt u de vragenlijst invullen en aangeven hoe uw organisatie omgaat met business intelligence.

Diakonessenhuis – winnaar 2009

De winnaar van 2009, Het Diakonessenhuis, gebruikt informatie bijvoorbeeld om complexe ziekenhuisprocessen en kostbare resources continu te bewaken, te analyseren en te optimaliseren. Hun processen zijn gestroomlijnd door sturing op de juiste informatie, waardoor behandelingstijden korter zijn geworden en de bezetting beter.

Ook heeft het Diakonessenhuis een betere onderhandelingspositie weten te vergaren ten aanzien van verzekeraars en artsen maatschappijen, evenals een beter inzicht in haar marktsegmenten en het bedienen hiervan. Klik hier om de winnaars van vorige jaren te leren kennen.

Editie 2010

Voor 2010 is de zoektocht naar de “Slimste organisatie van Nederland” nog steeds opengesteld. Ook dit jaar is de vakkundige jury weer op zoek naar organisaties die op een bijzondere manier met informatie omgaan en de BI Award van 2010 waardig zijn!

Schrijf je nu in!

Inschrijven voor de BI Awards 2010Meent u een slimme organisatie te zijn of kent u organisaties in uw omgeving die de Award en titel “Slimste organisatie van Nederland” wel zouden verdienen? Schrijf u dan vandaag nog in of draag anderen aan voor nominatie. De deadline voor inschrijvingen is 7 mei 2010.

Reageer op dit artikel van Daan van Beek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met slimmer dan het diakonessenhuis? (schrijf u in voor de bi award) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director & auteur van 'De intelligente organisatie' (6e druk)

neem contact met mij op

Fact sheet

Aantal organisaties geholpen
16
Aantal trainingen & workshops
17
Aantal deelnemers opgeleid
18
Gemiddelde klantervaring
8,9
Aantal consultants & docenten
19
Aantal kantoren
3
Aantal jaren actief
14