Dutch BI & Data Science Award™

Jaarcongres 'Intelligence at the speed of Business'

Tijdens het Jaarcongres ‘Intelligence at the speed of Business 2023 ‘ bieden wij jou een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij de drie allerslimste organisaties van 2023. Om je alvast een indruk te geven van de inhoud van het congres, geven we hieronder een impressie van het vorige evenement.

Het jaarcongres 'Intelligence at the speed of Business' biedt je een unieke blik in de keuken van de drie allerslimste organisaties. Dit evenement is kosteloos voor eindgebruikers.

Spraakmakende conferentie over BI, Data Science & Big Data

Programma jaarcongres 2023 nog in ontwikkeling

Hieronder tref je het programma en de omlijsting van de eerdere prijsuitreiking in 2017 aan. Vanwege overheidsmaatregelen waren we in 2021 helaas genoodzaakt het congresprogramma bij de uitreiking van de Dutch BI & Data Science Award 2021 te annuleren. Uiteraard is de prijs wel fysiek overhandigd aan Ralf de Haan van Pon Holdings. Zodra het programma en de sprekers voor het Jaarcongres 2023 bekend zijn, zullen wij je dit uiteraard zo snel mogelijk melden.

Leer op welke BI-terreinen je succes kunt boeken

Beleef een zeer interessante en leerzame middag

Rens de JongMet Rens de Jong, presentator bij BNR/RTL-Z, als dagvoorzitter en Rob Brakenhoff die een keynote geeft over het datagedreven Sandd. Maar ook dankzij drie topkandidaten voor de Dutch BI & Data Science Award 2023, een prikkelend debat over de ethiek van analytics & data science, Predictive Policing en de impact van Big Data op de samenleving en de georganiseerde criminaliteit, belooft het een zeer interessante en leerzame middag te worden.

Drie topkandidaten: KPI’s + Advanced Analytics + Leiderschap

Je komt tijdens deze bijeenkomst veel te weten over deze drie allerslimste organisaties. Zij hebben onder meer dankzij Big Data, Business Intelligence, Analytics en KPI’s belangrijke veranderingen doorgevoerd in het managen van informatiestromen, processen en prestaties. Zij wisten doortastend een slimme en wendbare organisatie neer te zetten. Gedreven door betrouwbare informatie, gebaseerd op lokaal ondernemerschap, teamgeest en vooruitstrevend leiderschap.

Video-verslag

CEO Davy Louwers van Fietsenwinkel.nl (midden), prijswinnaar van de vorige Dutch BI & Data Science Award, poseert voor de fotograaf, geflankeerd door juryvoorzitter Menno Lanting (rechts) en initiatiefnemer Daan van Beek van Passionned Group.

Bekijk het volledige video-verslag (3.41 minuten).

naar het jaarcongres

Continu leren dankzij Big Data & Analytics

Veel organisaties maken nog onvoldoende gebruik van de schat aan data die voorhanden is. Maar big data wordt big business wanneer je weet hoe je die slim kan verwerken tot waardevolle inzichten. Hoe kun je in de aanval gaan en de markt voorblijven? En leren om het gedrag van jouw klanten te voorspellen? Kun jij analytics, data science en datalakes met succes toevoegen aan het instrumentarium van Business Intelligence?

Locatie:
Datum:
Tijd:
wordt nader bekendgemaakt
wordt nader bekendgemaakt
16h – 20h, je vertrekt voor en na de files

Het programma van de vorige editie

15.00 Welkom en registratie

16.00 Opening door dagvoorzitter Rens de Jong (BNR)

16.10 Keynote door Rob Brakenhoff, CEO Sandd, over:

Dutch BI & Data Science Award: 3 slimme finalisten

Menno Lanting16.35 Juryvoorzitter Menno Lanting met uitleg over De Slimste organisatie van NL

De drie finalisten pitchen, waarom maken zij kans op de Dutch BI & Data Science Award 2023?

Interactief paneldebat o.l.v. Rens de Jong (BNR/RTL-Z)

17.10 Stelling: ‘Datagedreven beslissingen zijn per definitie beter. Leidinggevenden die datagedreven werken niet omarmen worden binnen enkele jaren vervangen door leiders die dat wel doen.’

En heb je een burning platform om ervoor te zorgen dat je ECHT gaat veranderen!

Met: Daniel Bos MSc, Director of Data Analytics (Takeaway.com), Hans Slaghuis, Manager Business Intelligence (Fontys Hogescholen), Jacqueline Wolter, Zorgmanager/teamleider BI (GGZ Oost Brabant) en drs. Mark de Kort, Executive Partner Datagedreven werken (Passionned Group).

17.40 Keynote door René Melchers (Politie eenheid Amsterdam), landelijk projectleider Predictive Policing over:

Award ceremony

18.05 Bekendmaking Slimste Organisatie van 2023 en overhandiging Dutch BI & Data Science Award

18.15 Uitgebreide netwerkborrel met luxe hapjes en drankjes

20.00 Afsluiting

Een niet te missen congres. In korte tijd maak je kennis met de belangrijkste ‘ins and outs’ en succesfactoren van BI, Data Science & Analytics. Deelnemers ontvangen kosteloos het nieuwste boek van Menno Lanting ‘De disruptieparadox’

aanmelden nog niet mogelijk

Dit evenement is kosteloos voor eindgebruikers. Softwareleveranciers, ZZP’ers en consultancybureaus betalen 495 EUR per persoon, exclusief BTW voor een registratie. In een enkel geval behouden wij ons het recht om hier een uitzondering op te maken.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Business Partner

DAAN VAN BEEK MSc

Business Partner

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
9,7
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
18