Business Intelligence congres | BI symposium | 9 december 2021

Jaarcongres 'Intelligence at the speed of Business'

Het jaarcongres 'Intelligence at the speed of Business' op 9 december 2021 biedt je een unieke blik in de keuken van de drie allerslimste organisaties. Dit evenement is kosteloos voor eindgebruikers.

Spraakmakende conferentie over BI, Data Science & Big Data

Op donderdag 9 december 2021, tijdens het Jaarcongres ‘Intelligence at the speed of Business’ bieden wij jou een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij de drie allerslimste organisaties van 2021. Om je alvast een indruk te geven van de inhoud van het congres, geven we hieronder een impressie van het vorige evenement.

Programma nog in ontwikkeling

Hieronder tref je het programma en de omlijsting van de eerdere prijsuitreiking in 2017 aan. Zodra het programma en de sprekers voor het Jaarcongres 2021 bekend zijn, zullen wij je dit uiteraard melden.

Leer op welke BI-terreinen je succes kunt boeken

Beleef een zeer interessante en leerzame middag

Rens de JongMet Rens de Jong, presentator bij BNR/RTL-Z, als dagvoorzitter en Rob Brakenhoff die een keynote geeft over het datagedreven Sandd. Maar ook dankzij drie topkandidaten voor de Dutch BI & Data Science Award 2021, een prikkelend debat over de ethiek van analytics & data science, Predictive Policing en de impact van Big Data op de samenleving en de georganiseerde criminaliteit, belooft het een zeer interessante en leerzame middag te worden.

Drie topkandidaten: KPI’s + Advanced Analytics + Leiderschap

Je komt tijdens deze bijeenkomst veel te weten over deze drie allerslimste organisaties. Zij hebben onder meer dankzij Big Data, Business Intelligence, Analytics en KPI’s belangrijke veranderingen doorgevoerd in het managen van informatiestromen, processen en prestaties. Zij wisten doortastend een slimme en wendbare organisatie neer te zetten. Gedreven door betrouwbare informatie, gebaseerd op lokaal ondernemerschap, teamgeest en vooruitstrevend leiderschap.

Continu leren dankzij Big Data & Analytics

Veel organisaties maken nog onvoldoende gebruik van de schat aan data die voorhanden is. Maar big data wordt big business wanneer je weet hoe je die slim kan verwerken tot waardevolle inzichten. Hoe kun je in de aanval gaan en de markt voorblijven? En leren om het gedrag van jouw klanten te voorspellen? Kun jij analytics, data science en datalakes met succes toevoegen aan het instrumentarium van Business Intelligence?

Locatie:
Datum:
Tijd:
wordt nader bekendgemaakt
donderdag 9 december 2021
16h – 20h, je vertrekt voor en na de files

Het programma van de vorige editie

15.00 Welkom en registratie

16.00 Opening door dagvoorzitter Rens de Jong (BNR)

16.10 Keynote door Rob Brakenhoff, CEO Sandd, over:

Dutch BI & Data Science Award: 3 slimme finalisten

Menno Lanting16.35 Juryvoorzitter Menno Lanting met uitleg over De Slimste organisatie van NL

De drie finalisten pitchen, waarom maken zij kans op de Dutch BI & Data Science Award 2021?

Interactief paneldebat o.l.v. Rens de Jong (BNR/RTL-Z)

17.10 Stelling: ‘Datagedreven beslissingen zijn per definitie beter. Leidinggevenden die datagedreven werken niet omarmen worden binnen enkele jaren vervangen door leiders die dat wel doen.’

En heb je een burning platform om ervoor te zorgen dat je ECHT gaat veranderen!

Met: Daniel Bos MSc, Director of Data Analytics (Takeaway.com), Hans Slaghuis, Manager Business Intelligence (Fontys Hogescholen), Jacqueline Wolter, Zorgmanager/teamleider BI (GGZ Oost Brabant) en drs. Mark de Kort, Executive Partner Datagedreven werken (Passionned Group).

17.40 Keynote door René Melchers (Politie eenheid Amsterdam), landelijk projectleider Predictive Policing over:

Award ceremony

18.05 Bekendmaking Slimste Organisatie van 2021 en overhandiging Dutch BI & Data Science Award

18.15 Uitgebreide netwerkborrel met luxe hapjes en drankjes

20.00 Afsluiting

Een niet te missen congres. In korte tijd maak je kennis met de belangrijkste ‘ins and outs’ en succesfactoren van BI, Data Science & Analytics. Deelnemers ontvangen kosteloos het nieuwste boek van Menno Lanting ‘De disruptieparadox’

aanmelden nog niet mogelijk

Dit evenement is kosteloos voor eindgebruikers. Softwareleveranciers, ZZP’ers en consultancybureaus betalen 495 EUR per persoon, exclusief BTW voor een registratie. In een enkel geval behouden wij ons het recht om hier een uitzondering op te maken.

EDIT POST