Ons doel: het verstrekken van betrouwbare, onafhankelijke informatie

Het doel van deze website is het verstrekken van betrouwbare, onafhankelijke informatie aan de gebruiker, hierna te noemen bezoeker. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om boeken, rapporten, artikelen, white papers, (online) advies en trainingen (hierna producten) te bestellen of kosteloos te downloaden. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: datagedreven werken, Data Analytics, datawarehousing, PDCA, continu verbeteren, process mining en IT.

Eigendomsrechten: met wie heb je te maken?

Het eigendomsrecht van deze website berust bij Passionned Group en/of haar partners, hierna te noemen PG. Wij zijn statutair gevestigd in de stad Utrecht in Nederland en hebben vestigingen in New York en Antwerpen.

De gebruiksovereenkomst

Op het moment dat bezoeker onze website bezoekt komt er, conform de wetgeving, automatisch een ‘overeenkomst’ tot stand tussen PG en de bezoeker. De volgende zaken zijn dan belangrijk om te weten:

  • PG stelt de informatie en producten op haar websites met de grootste zorg samen. Wij stellen het op prijs wanneer je ons inlicht wanneer de informatie niet klopt of teksten qua grammatica of spelling niet correct zijn. PG is niet aansprakelijk voor eventuele (vervolg)schade bij de bezoeker als gevolg hiervan.
  • Het delen van links (de url) op social media of het verwijzen vanaf een andere website naar een url van deze website is vanzelfsprekend mogelijk zonder toestemming.
  • Op alle informatie die PG op of via deze website verstrekt berust copyright. Het is zonder schriftelijke toestemming van PG niet toegestaan om informatie (teksten, afbeeldingen, producten) van deze website te kopiëren. Neem gerust contact met ons op wanneer je akkoord wilt vragen om informatie of een afbeelding te gebruiken.
  • Normaal gebruik van de website is toegestaan. Hierbij hanteren wij het zogenaamde fair use principe toegepast op het gebruik van websites. Gebruik van onze websites is alleen via een interactieve webbrowser toegestaan.
  • Consumenten hebben het recht om aankopen via deze website binnen 14 dagen te retourneren of te annuleren.
  • Je bent op de hoogte van ons privacybeleid.

Disclaimer

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuist gebruik van informatie op deze website of onze producten.

Dit vind je misschien ook interessant

Uitgelichte afbeelding Juryrapport BI Award 2010
Juryrapport BI Award 2010
Uitgelichte afbeelding Als elke seconde telt: time is muscle
Als elke seconde telt: time is muscle
Uitgelichte afbeelding Case Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (slot)
Case Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (slot)

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Foto Daan van Beek - Business PartnerDAAN VAN BEEK MScBusiness Partner

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
9,6
klanttevredenheid
___
consultants & docenten
3
kantoren
19
jaar ervaring