BESTSELLER: De intelligente, datagedreven organisatie™ - handboek AI, BI, organisatie, mens & techniek

Passionned Group lanceert Nationale IQ Test voor Organisaties

Foto Daan van Beek MSc
Auteur: Daan van Beek MSc
Business Partner
Inhoudsopgave

Op donderdag 7 december aanstaande zal tijdens een feestelijke bijeenkomst voor de 12e keer de Dutch BI & Data Science Award worden uitgereikt. Voor organisaties met dezelfde winnaarsmentaliteit als Max Verstappen hebben wij goed nieuws. Zij kunnen zich nu aanmelden als kandidaat voor de Dutch BI & Data Science Award 2024. Doe dit wel op tijd. Meld jouw organisatie voor 31 augustus online aan. Ook organisaties die bij vorige edities van de Dutch BI & Data Science Award net naast de prijzen grepen, kunnen zich opnieuw kandidaat stellen. Want net als in de sportwereld geldt: de aanhouder wint. Schat je kansen vooraf wel goed in: doe de Nationale IQ Test voor Organisaties.

Een waaier aan innovatieve projecten

Hoe word je winnaar van de Dutch BI & Data Science Award 2024? Vraag het Ralf de Haan van Pon, de vorige winnaar van deze prestigieuze prijs. Onder het motto “Het slimste handels- en servicebedrijf ter wereld” stond hij bij Pon aan de wieg van het DataLab.

De toegekende award heeft zijn organisatie geen windeieren gelegd. Pon beschikt inmiddels ook over een AI Lab en een Insights Lab waarbinnen gepassioneerde data engineers, data analisten en data-architecten in teamverband bijdragen aan een waaier aan innovatieve projecten. Kortom: organisaties die net als Pon een innovatief project op het gebied van BI, AI of data engineering hebben voltooid en daar trots op zijn, stellen zich nu kandidaat. Meld je nu aan.

BI is nog lang niet dood

Of vraag het aan jurylid Daan van Beek, eindbaas van Passionned Group, die verschillende boeken schreef over de intelligente, datagedreven organisatie en datagedreven werken. In een blog op LinkedIn benadrukte Daan onlangs nog eens het belang van Business Intelligence (BI) en datagedreven werken in het tijdperk van Generative AI en ChatGPT. Business Intelligence is nog lang niet dood. Integendeel: BI is springlevend.

Of jouw organisatie nu een oplossing heeft ontwikkeld om klantgedrag te voorspellen, de operationele efficiëntie wist te verbeteren of de strategische besluitvorming heeft geoptimaliseerd, de jury is benieuwd naar jouw verhaal en zal het beste project belonen met de Dutch BI & Data Science Award 2024.

Hoe verloopt de procedure verder?

De jury onderzoekt de beste inzendingen en vraagt organisaties aanvullende informatie te verstrekken. Uit die inzendingen selecteert de jury vervolgens zes organisaties. Die kandidaten doen op woensdag 11 oktober 2024 auditie voor de voltallige jury. De jury nomineert daarvan drie organisaties die op donderdag 7 december aanstaande hun kandidatuur voor een volle congreszaal mogen verdedigen. De jury en het publiek roepen dan hun respectievelijke winnaar uit.

Nationale IQ Test voor Organisaties

Dutch BI Data Science AwardInzendingen worden onder andere beoordeeld aan de hand van de motivatie en de antwoorden op een vragenlijst, de Nationale IQ Test voor Organisaties, met ongeveer 50 meerkeuzevragen. Vul nu de vragenlijst in. Wil je je alvast aanmelden voor de uitreiking en het symposium? Klik dan hier om je deelname direct door te geven. Veel organisaties wisten de afgelopen jaren al door te dringen tot de finale: Pon, Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord, de Brandweer A’dam, Coolblue, De Hypotheekshop, Buurtzorg Nederland, Albert Heijn, KPN, ProRail, Ricoh, DSM, Festo, HelloRider, CZ Actief in Gezondheid, T-Mobile en het Kadaster. Laat je inspireren door deze sfeervolle video en geef jouw organisatie voor 31 augustus online op voor de Dutch BI & Data Science Award 2024.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Dutch BI & Data Science Award op de speciaal hiervoor ingerichte pagina, nomineer jouw organisatie direct, of neem contact met ons op via het contactformulier.

Dit vind je misschien ook interessant

Uitgelichte afbeelding UWV en Nashuatec slimste organisaties van Nederland
UWV en Nashuatec slimste organisaties van Nederland
Uitgelichte afbeelding Nominatieperiode voor de Dutch BI & Data Science Award 2024 geopend
Nominatieperiode voor de Dutch BI & Data Science Award 2024 geopend
Uitgelichte afbeelding Een van slimste organisaties gunt je een kijkje in de keuken
Een van slimste organisaties gunt je een kijkje in de keuken

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven werken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Foto Daan van Beek - Business PartnerDAAN VAN BEEK MScBusiness Partner

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten geholpen
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
9,6
klanttevredenheid
___
consultants & docenten
19
jaar ervaring