Dutch BI & Data Science Award 2020 | Voor slimme organisaties
Nog ___ dagen te gaan voor de inschrijving sluit. Meld jouw organisatie nu aan.

Deskundige jury uit bedrijfsleven, wetenschap en experts

Elke organisatie in Nederland met meer dan 50 medewerkers kan zich inschrijven voor de Dutch BI & Data Science Award, een felbegeerde prijs die het gerenommeerde onderzoeks- en adviesbureau Passionned Group en partners uitreiken aan de ‘Slimste organisatie van Nederland’. Een deskundige jury met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en experts voeren de eerste selectie uit en komen tot een finale beoordeling.

Leer van vakbroeders met kennis van zaken

“Het voordeel van deelname is dat je je eigen werk door deskundigen van buiten kritisch kunt laten beoordelen. Een jury van vakbroeders die met kennis van zaken de vragen stelt waar je binnen je eigen organisatie vaak niet aan denkt – dat is iets waar je veel van kunt leren”.

Egbert Dijkstra
Eigenaar Deltiq, voormalig director BI Ahold

Scoor op 4 belangrijke thema’s

Jouw inzending wordt onder andere beoordeeld aan de hand van de motivatie en de antwoorden op een vragenlijst met ongeveer 50 meerkeuzevragen. Deze hebben onder andere betrekking op de thema’s in onderstaande afbeelding. Maar ook als jouw bedrijf een zeer succesvol BI, Data Science- of Big Data-traject heeft doorlopen, kun je meedingen naar de award.

Werk jij voor een slimme organisatie?

  1. Maakt jouw bedrijf slim gebruik van technologie en is zij heel wendbaar?
  2. Maak jij slim gebruik van informatie over jouw klanten of processen?
  3. Is jouw bedrijf heel innovatief met big data / analytics?
  4. Is er een uitgekiende strategie die werkt en met informatie wordt ondersteund?
  5. Loopt je bedrijf voorop in jouw branche en heb je concurrentievoordeel met BI?

Dan is misschien dit het moment om jouw bedrijf op te geven voor de spannende wedstrijd ‘Slimste organisatie van Nederland’ en door te dringen tot de finale. Inschrijven kan via het formulier of door de ‘IQ test voor organisaties’ uit te voeren.

meld je direct aan

Ben je slimmer of even slim als?

Veel organisaties wisten door te dringen tot de finale: Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord, de Brandweer A’dam, Coolblue, De Hypotheekshop, Buurtzorg Nederland, Albert Heijn, Ricoh, DSM, Festo, CZ Actief in Gezondheid, T-Mobile en het Kadaster. Denk je dat jouw organisatie slimmer is dan deze organisaties of minstens even slim? Schrijf jouw organisatie dan in via het inschrijfformulier, of doe de IQ-test voor organisaties.

Hoe verloopt de procedure verder?

De jury onderzoekt de beste inzendingen en vraagt organisaties aanvullende informatie te verstrekken. Uit die inzendingen selecteert de jury vervolgens zes organisaties op basis van een uitgebreide analyse. In de pers worden deze organisaties bekendgemaakt als kandidaten voor de titel ‘Slimste organisatie van Nederland’. Die kandidaten doen na de zomer van 2020 auditie voor de jury. De jury nomineert daarvan drie organisaties die op donderdag 12 december aanstaande hun intelligente organisatie voor het publiek mogen verdedigen. De jury roept dan de winnaar uit.

De uitreiking bijwonen?

Op donderdag 10 december 2020, op het Jaarcongres ‘Intelligence at the speed of Business’ bieden wij jou een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij de drie allerslimste organisaties van 2020.

Wil je je alvast aanmelden? Klik dan hier om je deelname op te geven.

naar het jaarcongres

Overige informatie

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met de kandidatuur en de voorbereiding op de bi award of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director & auteur van 'De intelligente organisatie' (6e druk)

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15